Wij willen de wereld beter maken.  


Sun Tank wil snel verder met integreren en innoveren...

Huidige ontwikkeling heeft geleid tot  Sun Tank 2.0

De Sun Tank 2.0 kan nu net zoveel druk weerstaan als bestaande ronde buffers en boilers, zodat hij zonder gevaar en problemen ingezet kan worden in iedere installatie.  

Help mee samen met ons de Sun Tank / Iso Tank verder te integreren

Wij willen graag samenwerken met architecten, projectontwikkelaars, bouwondernemingen en opdrachtgevers die samen met ons de Sun Tank / Iso Tank verder willen ontwikkelen en integreren.

De Sun Tank / Iso Tanks bieden veel voordelen en mogelijkheden, wij vertellen u er graag meer over.

Neem contact met ons op

Onderzoek naar een snellere warmte overdacht


Als de zon schijnt is er op dat moment heel veel warmte te krijgen middels zonnecollectoren. Door een variabele doorstroomsnelheid of meerdere warmtewisselaars is het mogelijk om sneller de warmte in de Sun Tanks te brengen. Door gebruik te gaan maken van het tichelmann-systeem in de Sun Tanks kunnen we dit wellicht versnellen. 

Makkelijke RVS koppelingen

Met een leverancier zijn we koppelingen aan het ontwikkelen, welke zowel voor het doorkoppelen als voor aanvoer en retour te gebruiken zijn. De geribbelde RVS buis en de koppelingen zijn bestand tegen alle vloeistoffen en hoge temperaturen.

Prefab elementen van Sun Tanks of Iso Tanks 

Het bouwelement van de toekomst.

Grootschalige flow batterij in je huis of tuin
Toekomstplannen van Sun Tank

Sun Tank wil de flowbatterij verder ontwikkelen.

Met bestaande bedrijven, studenten en/of kennisinstellingen willen we een flowbatterij doorontwikkelen. Sun Tanks zijn de  perfecte electrolyte container in een woning of tuin. We willen dan ook onderzoeken hoe hiermee op de meest simpele manier een effectieve flow batterij te maken is, welke idealiter ook  werkt in een combinatie met (gelijktijdige) warmteopslag.

Geconcentreerde warmtebatterij met PCM's ontwikkelen. 

Met PCM's (fase veranderende materialen), zoals zout hydraten is het mogelijk een geconcentreerde warmtebatterij te maken. Sun Tank wil in de toekomst onderzoeken of deze toepassing kan leiden tot een krachtige warmtebatterij met een nog grotere ruimte besparing. Ook het toepassen van andere warmtedragers zoals thermische olie kunnen interessant zijn voor sommige toepassingen.Abonneren op de nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!


Deel ons verhaal en onze visie met je collega's en vrienden: