Het innovatie energieopslag bedrijf E-wizz zoekt mede aandeelhouders onder hun klanten, medewerkers, leveranciers, investeerders en andere geïnteresseerden. Op deze manier worden zij en kunnen jullie ook mede-eigenaar worden van een innovatief bedrijf waar een snelle groei wordt verwacht.


Met een team van 6 collega ’s heeft E-wizz | Sun Tank een heel sterk bouwelement ontwikkeld waarin bijvoorbeeld thermische energie (in water) kan worden opgeslagen.

Naast deze ontwikkelingen hebben we ook een complete productielijn gebouwd in Zutphen. Hier kunnen per maand tot 800 woningen mee worden voorzien van grote Sun Tank buffers.

Het product is klaar en we willen nu opschalen naar grootschalige verkoop.

informatie voor aandeelhouders

Sun Tank Pitch

Klik op de powerpoint presentatie om te starten en voor de volgende dia.

Waarderingsrapport Sharefunders - KpluSV

Sun Tank Waardering

Klik op de powerpoint presentatie om te starten en voor de volgende dia.

Word mede-eigenaar van e-wizz | Sun Tank

Logo Sun Tank dutch white

Waarvoor wordt je investering gebruikt:

E-wizz | Sun Tank gaat de komende jaren meer investeren in verdere mechanisering en automatisering van het productieproces, versterking van het team en mikt het op een verviervoudiging van de omzet in 2024.

Het bedrag dat opgehaald wordt met deze fundingsronde komt hier volledig aan ten goede. Het zal ten dele ook worden gebruikt voor de aanschaf van productiemiddelen, grondstoffen en de totstandkoming van certificering en CE markering.


Aandelen Sun Tank kopen.

Ook meehelpen om het klimaat te redden? Dit kan al vanaf € 500. Naast een goed gevoel door mee te doen met onze 1e sharefunding, ontvang je vanaf een investering van € 5000 een korting van 10 tot 30% korting op de aanschaf van Sun Tanks.

Eyevestor is het sharefunding platform dat e-wizz | Sun Tank mogelijkheden geeft om meer te doen met haar eigen vermogen, haar aandelenkapitaal. We worden hierin begeleid door Sharefunders en Adviesbureau KplusV. 


Interesse om mee te doen?

Hoe het investeren in zijn werk gaat? Volg deze 6 stappen en je hebt geïnvesteerd:

  • (1)  - Maak een account aan op het Eyevestor platform (ben je al een gebruiker? Log in en ga naar stap 3.
  • (2) - Je krijgt een verificatie e-mail, klik op de groene knop in de mail om je account te verifiëren.
  • (3) - Ga naar de SunTank omgeving op Eyevestor, wil je de propositie nog een keer doorkijken dan kan dat hier!
  • (4) - Klik hier op 1 van de invest knoppen (in de ECO tab), geef het aantal certificaten van aandelen aan dat je wilt kopen. Bij Eyevestor heten deze certificaten van aandelen eyecons, ze zijn €10 per stuk.
  • (5) - Je kan via iDeal betalen, is het bedrag wat je wilt investeren te groot voor een iDeal transactie? Dan kan je optie voor een Bank transfer kiezen. Volg de stappen van je bank en rond de betaling af.
  • (6) - Als de betaling is bevestigd dan ontvang je een bevestigingsmail namens ons via Eyevestor in je mailbox.

Investeer je zakelijk? Betaal met je zakelijke rekening en zet de eyecons na de transactie op je zakelijke gegevens. Dit kan door bij beneficiary een zakelijke beneficiary aan te maken.

Heb je nog vragen? Kijk eerst eens bij de FAQ in de Eyevestor omgeving, daar beantwoorden ze er al een hoop! Je kan ook je vragen mailen naar info@sun-tank.nl we proberen dan zo snel mogelijk antwoord te geven.

We zien er naar uit om je als mede eigenaar van Sun Tank te mogen verwelkomen!


Voor meer informatie over E-wizz | Sun Tank, kunt u contact opnemen met Oprichter Roland Kreugel via roland@e-wizz.com of via 0655531000

Bouw samen met ons aan een beter klimaat en toekomst!

Logo Sun Tank dutch white
Neem contact met ons op of Stel gerust uw vraag

Contact informatie

E-Wizz B.V. is producent van de Sun Tank. Wij kunnen helaas geen aanvragen in behandeling nemen van particulieren. Wij adviseren u hiervoor contact op te nemen met een installatiebedrijf of aannemer.

Wil je meer weten of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Je kan ons ook via whatsapp bereiken.

Ontvang het laatste nieuws van Sun Tank

schrijf je nu in