Het innovatie energieopslag bedrijf E-wizz zoekt mede aandeelhouders onder hun klanten, medewerkers, leveranciers, investeerders en andere geïnteresseerden. Op deze manier worden zij en kunnen jullie ook mede-eigenaar worden van een innovatief bedrijf waar een snelle groei wordt verwacht.


Met een team van 6 collega ’s heeft E-wizz | Sun Tank een heel sterk bouwelement ontwikkeld waarin bijvoorbeeld thermische energie (in water) kan worden opgeslagen.

Naast deze ontwikkelingen hebben we ook een complete productielijn gebouwd in Zutphen. Hier kunnen per maand tot 800 woningen mee worden voorzien van grote Sun Tank buffers.

Het product is klaar en we willen nu opschalen naar grootschalige verkoop.

Word mede-eigenaar van e-wizz | Sun Tank

Logo Sun Tank dutch white

Waarvoor wordt je investering gebruikt:

E-wizz | Sun Tank gaat de komende jaren meer investeren in verdere mechanisering en automatisering van het productieproces, versterking van het team en mikt het op een verviervoudiging van de omzet in 2024.

Het bedrag dat opgehaald wordt met deze fundingsronde komt hier volledig aan ten goede. Het zal ten dele ook worden gebruikt voor de aanschaf van productiemiddelen, grondstoffen en de totstandkoming van certificering en CE markering.


Aandelen Sun Tank kopen.

Ook meehelpen om het klimaat te redden? Dit kan al vanaf € 500. Naast een goed gevoel door mee te doen met onze 1e sharefunding, ontvang je vanaf een investering van € 5000 een korting van 10 tot 30% korting op de aanschaf van Sun Tanks.

Eyevestor is het sharefunding platform dat e-wizz | Sun Tank mogelijkheden geeft om meer te doen met haar eigen vermogen, haar aandelenkapitaal. We worden hierin begeleid door Sharefunders en Adviesbureau KplusV. 


Bouw samen met ons aan een beter klimaat en toekomst!

Logo Sun Tank dutch white
Neem contact met ons op of Stel gerust uw vraag

Contact informatie

Wij kunnen helaas geen aanvragen in behandeling nemen van particulieren. Wij adviseren u hiervoor contact op te nemen met een installatiebedrijf of aannemer.

Wilt je als aannemer, installateur of zakelijke afnemer meer weten, neem dan contact met ons op.

Heb je een installateur en wil je meedoen aan het Pilot Project, vraag hier dan (samen) een offerte aan.

Particulieren die vragen hebben, kunnen via dit formulier gerust contact met ons opnemen.

Je kan ons ook via whatsapp bereiken.

Ontvang het laatste nieuws van Sun Tank

schrijf je nu in