Sun Tank nieuwsbrief van December 2021

SUN TANK WINT DRAGON'S DEN OP HET GREEN BUILDING EVENT 2021Verder in deze nieuwsbrief:
- SUN TANKS vanaf nu leverbaar!
- Plaatsingmogelijkheden Sun Tanks
- Aandelen Sun Tank kopen?Doe ook mee met ons Pilot-project!

Sun Tanks winnaar van het Green Building Event 2021

 
De Sun Tank heeft de Dragons Den Wedstrijd gewonnen op het Green Building Event van CFP met het meest duurzame idee van 2021.
 
CFP is het grootste adviesbureau in Nederland op het gebied van duurzaamheid,
hun klanten hebben 400.000 gebouwen in bezit, verdeeld over 7 landen (Banken, Pensioenfondsen, Woningcorporaties, Gemeentes, enz.).
 
 
Sun Tank won met een meerderheid van de publiekstemmen en ook de vakjury gaf deze innovatieve pitch de meeste credits.
 
Volgens de vakjury is de Sun Tank één van de weinige producten waarmee de klimaatdoelen in 2030 en 2050 uberhaupt nog gehaald kunnen worden.

Geld besparen en het klimaat redden?


Sun Tanks nu leverbaar (voor Pilot-projecten)!

Het was een lange en hobbelige weg, maar de Sun Tanks zijn na jarenlange ontwikkeling vanaf nu eindelijk leverbaar:

Op dit moment worden de eerste Sun Tanks geproduceerd om te worden geplaatst in de eerste proeftuinen en Pilot-projecten. 

Interesse? Er is nog beperkt ruimte in de productiecapaciteit om mee te doen aan ons Pilot Project.

In het Pilot project kunnen de zogenaamde "Early adopters" de Sun Tank als prototype (met 15 jaar fabrieksgarantie) tegen een gereduceerde prijs bestellen.

Wij begeleiden dan ook je aanvraag voor de ISDE of ISDE+ subsidie. Op de aanschaf van zonneboilers (Sun Tanks met de aanschaf van een warmtepomp, zonnecollectoren of heatpipes) krijgt je namelijk sub
sidie.

Direct Offerte aanvragen >

Waar laat je de Sun Tanks in jouw huis?


Plaatsingsmogelijkheden Sun Tanks

De plaatsingsmogelijkheden van de Sun Tank zijn groot. Voor nieuwbouw, houtskeletbouw en prefab bouw liggen de gebruiksmogelijkheden voor de hand.

Ook voor bestaande woningen kunnen er altijd wel mogelijkheden worden gevonden om een grote opslag buffer ergens te plaatsen.

Zo is een veel gezochte oplossing de plaatsing van Sun Tanks achter het knieschot op de zolder onder de kap. Een gemiddelde rijtjeswoning kan hier 2100 liter warmte opslaan.

Klik op de tekening om meer mogelijkheden te zien.

Aandelen Sun Tank kopen?

Ook meehelpen om het klimaat te redden?
Naast een goed gevoel door mee te doen met onze 1e sharefunding, ontvang je bij investeren van 10 tot 30% korting op de aanschaf van Sun Tanks. 

Eyevestor is het sharefunding platform dat e-wizz | Sun Tank mogelijkheden geeft om meer te doen met haar eigen vermogen, haar aandelenkapitaal. We worden hierin begeleid door Sharefunders en Adviesbureau KplusV.

Via het Eyevestor platform kunnen straks de aandelen Sun Tank worden gekocht of verkocht. De eerste financieringsronde is bedoeld voor het opschalen van de productie van de Sun Tank en zal begin 2022 plaats gaan vinden.

Interesse om mee te doen met Sun Tank, meld je dan nu alvast (vijblijvend) aan. We houden je dan op de hoogte van het verdere verloop, de voorwaarden, de waardering en de datum waarop de eerste aandelenuitgifte van start zal gaan.

Video over het Sharefund Platform van Eyevestor
Blijf op de hoogte over Sun Tank aandelen >

Wilt u meer weten of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.


Contact formulier
Direct Offerte aanvragen >