Sla de zon op in huis met zonne-collectoren een warmtepomp op zonnepanelen en Sun Tanks!

Door Zonnekracht
energie neutraal


Duizenden liters warm water opslag, genoeg voor enkele dagen, zonder warmte of ruimte verlies!

Sun Tank boler isolatievoorbeeld met optim-r vacuümisolatieplaat

Veel sneller energie neutraal met Sun Tanks

Uw huis door de zon gratis
verwarmd

In de nabije toekomst verwarmt uw huis zichzelf

Op dit moment is het zelfs al gemakkelijker om warmte op te wekken gedurende de dag, (zelfs in de winter) dan het is om deze warmte op te slaan in je huis of in een gebouw voor later gebruik of voor de nacht. Sun Tanks gaan hier definitief verandering in aanbrengen.

Voorbeeld: Met een 1500 liter Sun Tank kunt u bijvoorbeeld al meer dan 54000 KWh per jaar opslaan. Dit is genoeg voor een eengezinswoning, hiermee heeft u dan al drie en een halve keer meer opslag dan nodig is voor een eengezinswoning per jaar. Dit resulteert dus in voldoende warmte voor enkele dagen en kan zo ook voor een overbrugging van sombere dagen of perioden met extreme kou zorgen.

In de voorbeelden hieronder laten we zien wat er nodig is om een huis energie neutraal te krijgen. De warmte opslag speelt in dit verhaal een substantiële rol. Hoe groter de opslag, des te beter is het totale systeem in staat om periodes van sombere dagen of extreme kou te doorstaan.

Er kan worden gekozen voor meerdere soorten warmtebronnen of een combinatie hiervan. Elke energie neutrale warmtebron heeft zo zijn voor en nadelen. Door te kiezen voor een combinatie bent u misschien wel het meest flexibel.

Meer informatie over zonnige warmtebronnen vindt u hier...


In het onderstaande voorbeeld willen we u laten zien hoe groot Sun Tanks moeten zijn voor uw type huis en gezinssamenstelling. 

We willen u met vier voorbeelden laten zien hoe en met welke soort installaties u uw huis volledig energie neutraal kan maken. Zoals u zult zien, vormt de opslag nu geen belemmering meer, omdat de Sun Tanks nu groot genoeg zijn voor uw huis/gebouw.

Van ons krijgt u energie

Logo Sun Tank dutch white
Neem contact met ons op of Stel gerust uw vraag

Contact informatie

Wilt u meer weten of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons ook via whatapp bereiken

Ontvang het laatste nieuws van Sun Tank

schrijf u nu in